Marisannasta sanottua

 

Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajana ollessaan Marisanna ei päästänyt helpolla meitä puoluejohtoa ja ministereitä, vaan silloin kun oli sanottavaa, hän antoi kyllä kuulua. Voitte olla kyllä varmoja siitä, että kun hänet eduskuntaan valitsette, niin hän ei tuo vain terveisenne sinne, vaan esittää myös, mitä pitäisi tehdä ja katsoo sen peräänkin, että tehdäänkö myös.

Matti Vanhanen
Pääministeri 2003-2010
Perheyritysten liiton toimitusjohtaja 2010-2015

 

Lapsiperheet sekä pohjoisessa asuva ja sinne halajava nuori sukupolvi tarvitsevat puolestapuhujan. Marisanna on siihen tehtävään ykkösvalinta!

Pirjo Muranen (os.Manninen)
Hiihdon olympiamitalisti ja maailmanmestari

 

Yhteinen isänmaamme Suomi ja syntyymäseutuni Kainuu tarvitsevat nyt vahvaa ja osaavaa tekijää ja näkijää. Marisannassa on kykyä ja rohkeutta tarttua vaikeisiinkin ongelmiin ja etsiä niihin oikeat ratkaisut.


Jorma Keränen
Dosentti, Alkio-opiston rehtori emeritus, opetusneuvos

 

Pidetään huoli äänestämällä siitä, että vaalipiiristä osaavien kainuulaisten naisten työ voi jatkua myös keskustan eduskuntaryhmässä.

Veikko Väisänen
emeritus JHTT-tilintarkastaja
Paltamo

 

Ylä-Kainuun omat piirteet ja pitkät taipaleet tulee ottaa huomioon päätöksenteossa. Marisannan juuret ovat Suomussalmen Saarikylällä, joten hän ymmärtää alueemme tarpeet luonnostaan. Tämä yhdistettynä raikkaaseen vaikuttamiseen tekevät hänestä meille erinomaisen edustajan.


Olavi Pyykkönen
Apulaisjohtaja, eläkeläinen
SuomussalmiOlen ilahtunut siitä,että meillä on Marisannan tapaisia nousevia kykyjä tässä kansanliikkeessä, jota on pidetty sivistyspuolueena. Näen Marisannassa valtavan potentiaalin, ja jos alueemme väki toimii oikein, hänestä saadaan pitkäaikainen vaikuttaja erityisesti koulutuksen ja sivistyksen kenttään. Toivonkin, että etenkin Kainuun väki lähtee liikkeelle hyvien ehdokkaiden puolesta.

Hannu Takkula
KM, kansanedustajaehdokas
Europarlamentaarikko 2004-2014

 

Kuinka saadaan Suomi ja Kainuu nousuun? Siihen tarvitaan kokemusta, koulutusta, intoa sekä kykyä yhdessä tekemiseen. Marisanna on osoittanut olevansa kykenevä hoitamaan asioitamme kaikkien hyväksi. Olen saanut tuntea Marisannan ja hänen vanhempansa pitkältä ajalta, joten olen vakuuttunut, että hän on oikea valinta hoitamaan vaativaa ja vastuullista kansanedustajan tehtävää.

Matti Kemppainen
ylikonstaapeli, eläkeläinen
Hyrynsalmi

 

Marisanna on sinnikäs vaikuttaja ja hän osaa asettaa päämäärän, johon pyrkii. Hän on valmis taistelemaan oikeudenmukaisuuden puolesta, ja ei lannistu vastoinkäymisestä vaan etsii toisen tien viedä asioita eteenpäin. Siinä on nainen, joka on sydämessään ja teoissaan kainuulainen!

Anna-Kaarina Uusitalo
KM, maidontuottaja
Puolanka

 

Marisanna on ihmisläheinen päättäjä. Hänessä on lujaa tahtoa, joka kansanedustajana realisoituisi Kainuulle ja Pohjois-Suomelle myönteisellä tavalla. Marisannassa on hiljaista ja sivistynyttä voimaa, joka varmistaa valtiotason päätösten pitkäjänteisyyden.

Riikka Pakarinen
Edunvalvontapäällikkö Metsäteollisuus ry
Europarlamentaarikko 2009–14Marisanna on asiantunteva, monipuolinen osaaja politiikassa. 15 vuoden vaikuttajakokemuksella ja juuriltaan vahvasti kainuulaisena hän tietää, mitä tekee ja mikä on kainuulaisille eduksi. Ihmisenä hän on rehellinen ja ystävällinen. Todellinen kansan edustaja!

Jaana Sankilampi
Kaupunginvaltuutettu Kajaani

 

Näiden vaalien todennäköisimpiä läpimenijöitä. Äänten keskittäminen Marisannalle takaa, että Kainuusta saadaan ainakin yksi tolkku kainuulainen nainen eduskuntaan. 

Elina Kurikka
Kaupunginvaltuutettu, bussiaktivisti
Kajaani

 

Kainuulaista naisenergiaa eduskuntaan!

Marjo Heikkinen
kauppias
Paltamo

 

Topakka nainen Kaenuusta eduskuntaan!

Kalevi Valtanen
kohde-esimies, vartija
Sotkamo

 

Marisanna on yksi luotettavimmista ja yritteliäimmistä ihmisistä joita tunnen ja hänellä on kyky paneutua asioihin perinpohjaisesti.

Hanna Piirainen
psykologi
Sotkamo

 

Tuemme Marisannan työtä pohjoisen Suomen asukkaiden hyväksi. Itsekin perheellisinä kainuulaisina yrittäjinä haluamme pitää maakuntamme elinvoimaisena ja asuttuna sekä turvata hyvät elämän eväät lapsille ja vanhuksille Kainuussa.

Mirja ja Markku Suutari
yrittäjä, maanviljelijä
Sotkamo

 

Haluan antaa tukeni sanavalmiille ja nohevalle kaenuulaisemännälle!

Jonna Seppänen
restonomiopiskelija
Suomussalmi

 

Marisanna haluaa olla viemässä asioita eteenpäin, eikä tuhlaa energiaa turhasta valittamiseen, vaan tekee yhteistyötä kaikkien kanssa. Hän haluaa olla kehittämässä Kainuuta ja Paltamoa. Minäkin haluan, että lapseni saavat käydä koulunsa kotikunnassaan.

Satu Heikura
opettaja
Paltamo

 

Marisanna on vankkumaton kainuulainen.

Markku Tolonen
projektipäällikkö, eläk.
Kajaani

 

Marisanna on tarmokas tahtoihminen, joka hoitaa asiat tunnollisesti maaliin saakka. Hän kuuntelee, mitä pohjoisen väki ajattelee asioista ja toimii sen mukaan käyttäen hyväksi omaa laajaa tietämystään ja verkostoaan.

Pirjo Nuottimäki
yrittäjä, eläkeläinen
Paltamo

 

Rohkea, osaava ja yhteistyökykyinen.

Tellervo Renko
kouluneuvos, ent.kansanedustaja
Helsink
i

 

Tunnen Marisannan Kainuun maakuntavaltuuston ajoilta pätevänä ja perehtyvänä yhteisten asioiden hoitajana.

Tauno Anttonen
lentokapteeni (eläk.)
Vaala

 

Marisannan tunnen keskustanaisena, jolla on tietoa ja taitoa kansanedustajan tehtävään. Hänen arvonsa ja asenteensa tulevat esille myönteisinä eri tilanteissa ja ihmisten kanssa tapaamisissa. Motivaatio tehtävään on vahva, kampanjakierros on osoittanut tahtoa löytyvän. Täysi tuki Marisannalle!

Eila Jokelainen-Keränen
hoitotyön opettaja
Suomussalmi

 

Marisanna tarttuu tarmokkaasti asioihin ja vie yhteistyöllä niitä eteenpäin meidän kajaanilaisten, kainuulaisten ja pohjoissuomalaisten hyväksi.

Markku Halonen
yrittäjä
Kajaani

 

Marisanna on määrätietoinen kainuulaisrouva. Hän on idearikas ja eteenpäin katsova vaikuttajanainen, joka taitaa niin politiikan, yrittämisen kuin perhearjen. Häneltä jos keneltä löytyy tahtoa ja kykyä kansanedustajan vaativaan tehtävään.

Katariina Kemppainen
professori, KTT
Espoo

 

Haluan äänestää sanavalmista, koulutettua, yrittäjähenkistä ja kuuntelevaa vaikuttajaa. Marisanna on minun valintani!

Anna-Maria Honkonen
myymälänhoitaja
Oulu

 

Marisanna on aktiivinen, rehellinen, iloinen ja osaava ihminen suurella sydämellä ja isolla ammattitaidolla. Olen ylpeä lapsuudenystävästäni ja suosittelen häntä lämpimästi.

Marjo Huhtala
yrittäjä, pohjoisen kasvatti
Espoo

 

Marisanna on kokenut vaikuttaja, jolla on vahvaa osaamista ja asiaosaaminen hallussa. Hän on aidosti maakunnan kehittäjä. Marisannasta Kainuu saa sivistyksen ja koulutuksen puolestapuhujan. Hän on valmis vastuuseen.

Annika Saarikko
Keskustan varapuheenjohtaja

 

Marisanna edustaa ihmisenä ja päättäjänä sellaisia arvoja, joita meidän kainuulaisten on hyvä kuunnella. Kansanedustuslaitos tarvitsee rohkeita suunnannäyttäjiä, ei perässähiihtäjiä. Marisanna on monessa asiassa edelläkävijä, joka uskoo asiaansa. Paras valinta Kainuusta!

Pasi Ahoniemi
toiminnanjohtaja
Paltamo

 

On Vanha sanonta,"Mitä se hyvejää laittaa akkoja asialle". Kyllä se hyvejää, varsinnihe kun meillä on laittaa asialle nuin tolokku rouva Paltamosta. Kuulkaahan ukot, äänestetäänpä Marisanna asialle Helsinkiin.

Aaro Vitikka
eläkeläinen
Kajaani

 

Tutustuin Marisannaan liittyessäni Kajaanin Keskustaopiskelijoihin. Marisanna oli tuolloin Keskustaopiskelijoiden valtakunnallisen liiton puheenjohtaja. Hän jäi mieleen asiallisuudellaan, Kainuu-rakkaudellaan, päättäväisyydellään ja käytännön teoillaan. Ihailen sitä tarmoa, millä hän taisteli tuolloin mm. yöjunaliikenteen ja opettajankoulutuksen säilymisen puolesta. Marisannan sydän sykkii aidosti Kainuun valoisalle tulevaisuudelle.

Eeva Tikkanen
opettaja
Helsinki

 

Marisanna on rehti ja tarmokas nuori nainen, jolle Kainuun ja yleensä Pohjois-Suomen hyvinvointi on sydämen asia. On tärkeää, että saadaan hänet asioitamme hoitamaan.

Eeva Kemppainen
Paltamo

 

MARISANNA JARVA on asiaosaaja, joka tuntee poliittisen vaikuttamisen menetelmät. Hänellä on rohkeutta neuvotella ja halua vaikuttaa. Uskon että hän on paras henkilö edistämään Kainuun tulevaisuutta uudessa eduskunnassa.
Niko Lappalainen
yrittäjä
Kajaani
 

Marisannan periksiantamatonta asennetta tarvitaan päättämään Pohjoisen Ihmisen asioista.

Hanna Kinnunen-Tolonen
AMK-opiskelija
Paltamo

 

Marisanna oli oppilaani Vaasan yliopistossa, josta hän on valmistunut hallintotieteiden maisteriksi. Jo ensi kursseilla huomioni kiinnittyi rohkeasti ja perustellen mielipiteitään esittävään Marisannaan. Hänellä on hyviä näkemyksiä ja kyky perustella ajatuksensa. Aktiivinen opiskelijapolitikkaan osallistuminenkaan ei sanottavasti häirinnyt opintoja. Lopputyönsä Marisanna teki Kainuun hallintokeilusta poliitikkojen näkökulmasta. Se on tärkeä puheenvuoro. Marisannaa oli ilo opettaa. Hänen kaltaisissaan on Suomen toivo.

Hannu Katajamäki
aluetieteen professori
Vaasan yliopisto

 

Haluan asua Kainuussa. Jotta se jatkossakin on mahdollista, tarvitsemme Marisannan kaltaisia ihmisiä tukemaan laaja-alaisen koulutuksen säilyttämistä ja työpaikkoja lisäävää yrittämistä myös maakunnissa.

Tarja Hyvönen
diplomi-insinööri
Sotkamo

 

Eduskunnassa tarvitaan erilaisia henkilöitä, niin vanhempia kuin nuoria. Mielestäni Marisanna Jarva edustaa ansiokkaasti nuorta sukupolvea. Tulevaisuutta rakennetaan tulevalle sukupolvelle. Marisanna hallitsee tämän päivän haasteet ja on tuomassa uusia ajatuksia asioiden hoitoon. Marisannan sitkeys ja päättäväisyys ovat tämän päivän mediamyllytyksessä hyviä ominaisuuksia, samoin asioiden eteenpäin viemisessä. Äänestämällä varmistamme kainuulaisten vahvan vaikuttamisen eduskunnassa. Paltamolaisena luotan Marisannan osaamiseen ja olen tukemassa häntä eduskuntaan.

Markku Väisänen
kiinteistönhoitaja
Paltamo

 

Marisannan asiantuntemusta viedä asioita eteenpäin voi vain ihailla. Hän on aina valmis jakamaan osaamisestaan ja tiedoistaan myös muille. Marisanna kuuntelee ja ottaa kanssaihmiset aidosti huomioon. Hän on valmis oppimaan uutta, vaikka mielipiteissään pitää vahvasti perustellun linjansa.

Outi Hyvönen
opiskelija
Oulu

 

Yliopistossa opiskellessamme Marisannalta opin, että politiikan tekeminen on useimmiten todella hauskaa ja rentoa. Lisäksi opin sen, kuinka asioita tapahtuu ja kuinka asioita voi laittaa tapahtumaan!

Heli Siirilä
HTM, Marisannan opiskelu-, kämppä- ja ylioppilaskuntakaveri
Vaasa/Alajärvi

 

Mielestämme politiikka on ennen kaikkea yhteisten asioiden hoitoa. Tunnemme Marisannan yhteistyökykyisenä, aktiivisena ja reiluna vaikuttajana. Lisäksi politiikassa – kuten kilpaurheilussakin – vaaditaan pitkäjänteisyyttä ja sitoutuneisuutta. Marisannasta löytyy todistetusti molempia piirteitä. Onhan hän tehnyt työtä kotiseutunsa hyväksi jo monen vuoden ajan. Pohjois-Suomi ja Kainuu tarvitsevat nuoria, tulevaisuuteen uskovia päättäjiä Arkadian mäelle. Me äänestämme eduskuntavaaleissa Marisannaa. Äänestä Sinäkin!

Elisa Leinonen
yleisurheilija
Suvi Leinonen
MEP Anneli Jäätteenmäen avustaja

Tutustu minuun ja vaikuttamiini asioihin!

Kuka on Marisanna?

Marisanna kuvina!

Kuvagalleriaan!

Tilaa uutiskirje!

Ota yhteyttä!